fbpx

Частину землі біля міського озера у Франківську орендує мати нардепа. ФОТО, ВІДЕО

Політика 21:07, 17.02, 2016

Ділянку біля міського озера, де колись були спортивні споруди, під забудову орендує мати народного депутата Юрія Солов’я.

Про це на засіданні земельної комісії заявив депутат Івано-Франківської міської ради Андріан Волгін. Ця ділянка колись перебувала у власності Івано-Франківської обласної організації "Товариство сприяння обороні України", що підтвердив і її голова Петро Никитюк.

Волгін звинуватив Никитюка у розбазарюванні землі.

"Ви маєте боротися за ці землі, бо це святе. Це те, за що ми зараз воюємо, а ви розбазарюєте у приватні руки це все", – сказав Волгін.

Також депутат порадив Никитюку розпоряджатися теиторією, де він лежить на дивані і ходить в туалет.

Ділянку, про яку говорив Волгін, орендує Соловей Ярослава Дем’янівна – мати народного депутата Юрія Солов’я. Її площа 0,3402, цільове призначення – для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.

1

Як писав КУРС, на території цієї громадської організації завершується будівництво багатоповерхівки з порушенням будівельних норм і законодавства. Крім того, нещодавно частину території загородили будівельним парканом та вирили глибокий котлован. У інспекції Держархбудконтролю пояснили, що будівельно-монтажні роботи здійснюються без жодних дозвільних документів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: