fbpx

Через негоду на Франківщині 27 населених пунктів частково без світла

Суспільство 11:59, 23.11, 2015

Станом на 10.00 понеділка повністю без електропостачання перебуває два населені пункти Прикарпаття – Сівка-Калуська у Калуському районі, Чорні Ослави – на Яремчанщині. Також частково без світла залишаються 25 населених пунктів.

Частково без електропостачання перебувають, села Саджава, Кривець, Міжгір'я, Похівка, Богородчани, Підгір'я, Забережжя, Росільна, Солотвино, Пороги, Яблунька – у Богородчанському районі, Криворівня – у Верховинському районі, Яворів та Вишків – у Долинському районі, Довпотів, Копанки, Кропивник – у Калуському районі, Павлівка, Братківці, Липівка – у Тисменицькому районі, Ланчин та Зелена – у Надвірнянському районі, Делятин, Білі Ослави, Яремче – на Яремчанщині.

Над відновленням електропостачання на місцях працюють оперативно-виїзні бригади ПАТ "Прикарпаттяобленерго", усі роботи планується завершити до кінця дня. 

"Вихідні пройшли в напруженому режимі. Сніг, вітер та перепади температур спричинили обмерзання та пориви ліній майже по всій області,  розповідає технічний директор ПАТ "Прикарпаттяобленерго" Олег Сеник. – Найдужче "дісталося" гірським районам, там ситуація була особливо складною. Аварійні бригади працювали до пізньої ночі для того, щоб відновити електропостачання споживачам". 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: