fbpx

Через простій котельні споживачі СТЕКу платитимуть за тепло менше

Суспільство 09:25, 03.12, 2015

Протягом листопада у зв'язку із теплою погодою СТЕК зупиняла котельню на Індустріальній загалом на 84 години. В цей час послуга теплопостачання споживачам не надавалася, тож сплачувати за неї люди не будуть.

В середньому рахунок споживачів СТЕК буде меншим на 12%. Також у теплокомпанії повідомляють, що споживачі, які мали перебої з теплопостачанням через аварії, також не будуть платити за "холодні" дні, пише КУРС з посиланням на прес-службу "СТЕКу".

"Простої котельні не завдали споживачам жодного дискомфорту,  зазначає директор СТЕК Сергій Мельник. – Вимкнення відбувалися в теплу, як правило, погоду протягом дня. Ми тимчасово припиняли роботу виключно в цілях економії газу, враховуючи складну ситуацію з енергоресурсами у нашій країні".

Зазначимо, що наразі "Станіславська теплоенергетична компанія" проводить встановлення лічильників тепла у будинках свого теплового району. Ті мешканці, будинки, яких поки не оснащені приладами обліку, сплачують за тепло в залежності від площі помешкання чи установи. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: