fbpx

Через слідчі дії СБУ у франківському ЦНАПі відклали оформлення закордонних паспортів та ID-карток

Суспільство 12:50, 07.04, 2017

З 7 квітня івано-франківський ЦНАП мав розпочати роботу з оформлення закордонних паспортів та українських ID-карток. Проте через слідчі дії СБУ щодо оператора зв'язку у ЦНАПах та "Паспортних сервісах" по всій Україні тимчасово призупинено оформлення і видачу документів.

Про це йдеться на сайті ЦНАПу.

Про відновлення оформлення та видачі паспортів у ЦНАП м. Івано-Франківська буде повідомлено на офіційному сайті Центру

Наразі адміністратори здійснюють прийом громадян для надання консультацій щодо переліку документів для оформлення паспортів.

Нагадаємо, внаслідок слідчих дій відносно оператора зв’язку, які вчора, 6 квітня, розпочали працівники СБУ, у Центрах надання адміністративних послуг, а також "Паспортних сервісах" було тимчасово призупинено оформлення та видачу українських ID-карток та біометричних закордонних паспортів. Як відзначили у ДМС, підрозділи міграційної служби наразі працюють у штатному режимі.

Задля максимально швидкого поновлення роботи каналів зв’язку та можливості оформлення й видачі біометричних документів Державна міграційна служба України звернулася з листами до СБУ, Держспецзв’язку та ДП "Українські спеціальні системи".

Як писав КУРС, вчора в Івано-Франківському ЦНАПі урочисто продемонстрували, як видаватимуть закордонні паспорти та ID-картки. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: