fbpx

Через вибори "Тепле Місто" позбулося Віктора Загреби

Політика 23:38, 23.09, 2015

Член управлінської команди і експерт івано-франківської громадської платформи "Тепле Місто" передає справи іншим учасникам команди.

Із заявою про вихід одного з найбільш активних членів управлінської команди, громадського активіста Віктора Загреби із команди "Тепле Місто" виступило на своєму сайті та у соцмережі Фейсбук. 

"Зміни в команді "Теплого Міста", – такий заголовок має заява.

Вважаємо необхідним поінформувати, зазначають учасники ініціативи, що учасник команди платформи "Тепле Місто" Віктор Загреба прийняв рішення спробувати свої сили на місцевих виборах у його рідному місті Яремче, де він займається громадською діяльністю з 2008 року.

"Тепле Місто" розуміє і поважає громадянську позицію Віктора та його рішення, однак не може порушувати задекларованих принципів про позаполітичність нашої організації.

"Аби дотриматися цього принципу та уникнути асоціацій з виборчим процесом та політичною діяльністю, прийнято рішення, що з 23.09.2015 Віктор Загреба припиняє свою діяльність як член управлінської команди "Теплого Міста" та віднині не є представником платформи "Тепле Місто" у будь-яких публічних і непублічних обставинах. Протягом тижня 21-27 вересня Віктор передає поточні справи іншим членам команди", – акцентували тепломістяни.

І зауважили, що рішення прийнято на основі взаємної згоди та розуміння ситуації з обох сторін. Віктор і надалі залишається прихильником, другом і цінним експертом "Теплого Міста", однак без статусу учасника управлінської команди.

Віктор Загреба має намір з цього приводу також зробити заяву.

1

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: