fbpx

Чоловіки схопили і вивезли в ліс 14-річного хлопця, бо втрутився у їхню бійку

Суспільство 19:39, 17.10, 2017

Інцидент трапився на Коломийщині. Вісім дорослих чоловіків скрутили 14-річного хлопця і відвезли у ліс. Юнак нібито вліз у конфлікт між добре знайомими йому дорослими.

Начальник Коломийського відділу поліції ГУ НП в Івано-Франківській області Остап Білейчук розповів, що до поліції звернулася мама хлопця із заявою про такі дії із сином.

Відомо, що між старшими чоловіками виник конфлікт. Поруч була компанія неповнолітніх. Чоловіки почали битися. Хлопець втрутився. Обурені чоловіки забрали в автомобіль неповнолітнього, вивезли у ліс та залишили там.

Хлопець прийшов додому і розповів матері про інцидент. Мама звернулася у поліцію, інформує Місто.

"Ми порушили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 ККУ (Ред. – читайте нижче). Зараз проводимо досудове розслідування і встановлюємо усіх осіб, які до цього причетні", – каже Остап Білейчук.

Неповнолітній стверджує поліцейським, що такі дії вчинили з ним вісім дорослих чоловіків. Усі вони живуть неподалік.

Наразі правоохоронці нікого не затримали. Але згодом буде оголошена підозра, і після цього поліцейські зможуть притягнути до відповідальності причетних.

Щодо хлопця, то він живе із мамою. Хлопець перебуває на обліку. Проте, за словами Остапа Білейчука, характеризується не з негативної сторони.

Остап Білейчук пообіцяв уже незабаром провести брифінг з цього приводу. Але тільки тоді, коли певну інформацію правоохоронці з'ясують до кінця.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: