fbpx

Чув від себе перегар, але вирішив ризикнути: у Франківську патрульні затримали п’яного водія

Суспільство 11:42, 08.07, 2017

На перехресті Галицька – Целевича в Івано-Франківську "Renault Kangoo" порушив правила дорожнього руху на очах у патрульних поліцейських.

Екіпаж патрульних відпрацьовував перехрестя Галицька – Целевича, де водії часто порушують правила дорожнього руху. На очах у поліцейських "Renault Kangoo" намагався порушити ПДР, зокрема вимоги знаку "Розворот заборонено". Водія протестували на вміст алкоголю в крові – драгер показав 2,21 проміле.

Як повідомили у прес-службі патрульної поліції, порушник щиро розкаявся. У поясненні написав, що пив звечора. Зранку чув від себе перегар, однак вирішив ризикнути і сів за кермо, бо треба було їхати на роботу.

Патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) та винесли постанову за ч. 2 ст. 126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки), оскільки п’яний водій не мав страхівки.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: