fbpx

Чиновники франківської міської ради весь ранок очищали місто від снігу. ФОТО

Суспільство 09:59, 08.02, 2017

Очолив "чиновницьке прибирання" міста від снігу міський голова Руслан Марцінків.

Прибирали працівники міськради відповідно до затвердженої схеми прибирання міста від снігу. Зосередились передусім на центральній частині міста, на зупинках громадського транспорту, пішохідних зонах.

"Дуже важливо особистим прикладом показати, що можна взяти лопату й прибирати сніг біля свого дому. Тому ми сьогодні проводимо таку акцію. Адже це європейська практика – хочемо показати, що треба спільно прибирати наше місто. І я закликаю усіх чиновників та містян підтримати таку ініціативу",  зазначив міський голова Руслан Марцінків.

Також він не заперечує, що працівників з благоустрою і справді не вистачає. Навіть зараз департамент житлової, комунальної політики має 70 вакансій. Тому Руслан Марцінків закликав мешканців, які шукають роботу, звертатись до департаменту.

Нагадаємо, після сильних снігопадів у листопаді міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків в оригінальний спосіб вирішив довести франківцям, які обурюються нерозчищеними від снігу вулицями і дворами, що комунальники і техніка в місті існують і працюють. Мер зібрав сотню комунальників з лопатами і техніку на неприбраній площі перед міськрадою на своєрідний парад.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: