fbpx

ДАБІ скасувала декларацію про початок будівництва торговельно-офісного центру у Надвірній

Суспільство 19:14, 30.11, 2016

Управління державної архітектурно-будівельної інспекції в Івано-Франківській області скасувало декларацію про початок виконання будівництва торговельно-офісного центру в Надвірній.

Під час позапланової перевірки об’єкту "Будівництво магазину з офісними приміщеннями" по вул. Чорновола в м. Надвірна посадові особи Інспекції встановили порушення замовником містобудівних норм. Зокрема, в декларації виявлені недостовірні дані – в частині інформації про документ, на підставі якого земельна ділянка використовується для будівництва, пише КУРС з посиланням на прес-службу ДАБІ.

Відповідно, за результатами перевірки ДАБІ скасувала декларацію про початок виконання будівельних робіт на вказаному об’єкті.

В січні-вересні 2016 р. Держархбудінспекція здійснила більш як 18 тис. планових та позапланових перевірок об’єктів будівництва та на 5,8 тис. об’єктах виявила порушення містобудівного законодавства, що на 20% більше, ніж за аналогічний період минулого року. Порушників оштрафовано на загальну суму 205,8 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: