fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • Дана "налабутенах", затримання Халаменди та смерть під колесами: місяць роботи нової патрульної поліції у Франківську. ВІДЕО

Дана "налабутенах", затримання Халаменди та смерть під колесами: місяць роботи нової патрульної поліції у Франківську. ВІДЕО

Суспільство 17:20, 28.02, 2016

Місяць тому в Івано-Франківську розпочала свою роботу нова патрульна поліція. Лише 31 січня вони вийшли на вулиці Франківська, а їхні затримання вже стали відомими на всю країну.

Начальник патрульної поліції Івано-Франківська Дмитро Міхалець розповів у програмі "Прихована правда" на Еспрессо.ТБ подробиці найгучніших справ і затримань за перший місяць роботи. 

Нагадаємо, 8 лютого, на вулиці Грушевського білий "Nissan Juke" порушив правила дорожнього руху. Блондинка-порушниця обматюкала поліцейського і пригрозила йому звільненням з роботи. Пізніше вона погрожувала поліцейським судом і навіть зробила спробу подати позов. Патрульні заявили, що готові судитися і попередили, що порушниці не уникнути штрафу.

15 лютого франківські копи затримали Ігоря Халаменду, авторитета "Буру", який тікав від них під наркотиками. Але замість того, щоби постати перед судом, Халаменда виїхав до Ізраїлю. На два засідання суду порушник не з'явився.

Загалом за цей час франківські патрульні спрацювали на 5398 викликах, склали 1359 протоколів, з них 29 – на нетверезих водіїв за кермом. Евакуювали за порушення ПДР 46 автомобілів. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: