fbpx

Де-факто мером Франківська буде партія, – Василь Мартинюк про перемогу Марцінківа

Політика 21:26, 16.11, 2015

На прохання КУРСу франківські політики, громадські діячі й експерти спрогнозували, яким мером буде Руслан Марцінків, чого від нього можна, а чого не варто сподіватися громаді, а також запропонували поради новообраному голові міста.

Бізнес-консультант і аналітик Василь Мартинюк вважає новообраного міського голову Івано-Франківська "свободівця" Руслана Марцінківа несамостійною і слабкою фігурою. 

"Не знайомий особисто. З того, що чув і бачив: головна риса – дуже амбіційний, а ще  катастрофічний брак освіти і життєвого досвіду. Єдиний шанс для того, щоб не було ганьби,  вибрати відповідного першого заступника, з освітою і досвідом управлінця. 

Очікую, що де-факто мером буде партія. Побажання – делегувати максимально можливу кількість повноважень професіоналам, залишивши собі лише церемоніальні", – зазначив Василь Мартинюк

Читайте також коментарі інших експертів: 

Мер Марцінків  це більш відкрита для громадського контролю система,  Головенський. 

Місто Марцінківа цікавить мало, більше – перемога над ним, – Ростислав Шпук

Марцінків – капелюх на кріслі мера, який свідчить про те, що це місце зайняте, – Ігор Ткач.

З більшістю в міськраді Марцінків має шанси зробити в місті реальні швидкі зміни, – Кицюк


Як повідомляв КУРС, міська ТВК оголосила результати другого туру виборів міського голови Івано-Франківська. Руслан Марцінків отримав 37 714 голосів, Ігор Насалик – 29 077. Всього проголосували – 68 790, невикористаних бюлетенів – 115 752.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: