fbpx

Департамент архітектури розробив проект реконструкції перехрестя в районі автостанції №2 на в'їзді до Франківська

Суспільство 10:12, 17.02, 2017

Проект оновленого перехрестя вулиць Галицької, Горбачевського та Калуського шосе представив у мережі міський голова Руслан Марцінків.

Департамент житлової, комунальної політики і благоустрою виконавчого комітету презентував проект реконструкції перехрестя вулиць Галицької, Горбачевського та Калуського шосе (район АС-2), повідомив Руслан Марцінків на своїй сторінці у Фейсбук.

"Тут передбачили додаткові дорожні знаки, пішохідні переходи, велодоріжки, острівці безпеки, світлофори, 2 зупинки у напрямку Галича і Калуша. Цього року ми проведемо тендер, отож розпочнемо роботи", – зазначив мер.

Франківці висловлюють під постом свої зауваження. 

"Несанкціоновану зупинку приміського транспорту залишили, прямо після перехрестя будуть зупинятися автобуси, добираючи псажирів (для калиму), одночасно перешкоджаючи іншим рух", – прокоментував Олександр Торбяк. 

"Мені дуже подобаються направляючі для авто на поворотах. 
Тільки я не зрозуміла, куди виводить велосипедиста завершення велодоріжки посередині цього фото на самому верху (там просто перпендикулярно виходить велодоріжка на дорогу, без переходів і знаків). Велосмуги і стоп-лінія винесена вперед – лайк лайк!" – відгукнулася Іра Бондаренко. 

Франківці знову, як і у випадку із проектом реконструкції вулиці Тринітарської, що його теж представив мер, нарікають на те, що проекти не супроводжуються поясненнями й обґрунтуваннями спеціалістів.

Читайте: "Цей рагулізм треба припинити", – франківці відрегували на проект реконструкції вулиці Тринітарської від мера

чевидно, що над проектом працювали не фахівці! Просто взяли те, що є в натурі, і намалювали. Ніхто не вникав в ситуацію на місцевості і в глобальному плані",  закидає меру Олександр Торбяк.

Франківці чекають на коментарі спеціалістів. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: