fbpx

Через забудову міського озера Андріан Волгін звинуватив міську владу у бездіяльності і обіцяв радикальні дії

Суспільство 14:10, 03.08, 2017

Депутат Андріан Волгін вимагає у міського голови Івано-Франківська розірвати договір оренди з підприємцем Ярославою Соловей, матір'ю нардепа Юрія Солов’я, через використання земельної ділянки не за цільовим призначенням. Інакше депутат обіцяє перейти до радикальних дій.

Про це сьогодні Андріан Волгін повідомив на прес-конференції в Івано-Франківську.

Нагадаємо, 20 червня на сесії Івано-Франківської міської ради Волгін звернувся до міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа з вимогою скасувати містобудівні умови та обмеження на будівництво біля міського озера, до якого має причетність родина народного депутата Юрія Солов’я.

Волгін дав Марцінківу тиждень. В іншому разі обіцяє перекрити одну з вулиць Івано-Франківська.

Андріан Волгін нагадав, що у 2006 році міськрада дала дозвіл на складання проекту землеустрою з відведення земельної ділянки Ярославі Соловей на вул. Мазепи, 144 для влаштування паркінгу.

У травні 2013 року було укладено договір на платне користування цією ділянкою для облаштування паркінгу та для обслуговування готельно-відпочинкового комплексу.

Декларація про початок будівельних робіт була зареєстрована 13 січня 2015 року, на підставі якої зараз нібито здійснюється "реконструкція" уже готельно-оздоровчого комплексу з добудовою.

Як повідомив на прес-конференції Андріан Волгін, замість паркінгу на орендованій Ярославою Соловей ділянці вже виросли чотири поверхи багатоповерхівки.

"Я місяць тому дав міському голові тиждень. Але все-таки я хотів зупинити будову цивілізованим методом, бо розумів, що за тиждень неможливо вирішити цю проблему",  розповів Волгін.

Відтак, доки тривали перевірки, на місці двох поверхів вже виросло чотири. Окрім того, він отримав відписки, що факти використання земель не за цільовим призначенням не встановлені.

"Марцінків мав доручити юридичному відділу підготувати позов у суд щодо розірвання договору", – повідомив депутат.

Андріан Волгін повідомив, що неодноразово звертався до контролюючих органів, однак за цей час будівництво на Мазепи, 144 почало вестися інтенсивніше. Він звинуватив міську владу у бездіяльності і обіцяв перейти до радикальних дій.

"І останньою крапкою стало те, що вчора я побачив, що вже пан Юрій Соловей сидить у приймальні нашого мера",  повідомив Волгін.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: