fbpx

Депутат міськради Волгін прикував себе до батареї в кабінеті мера. ФОТО

Суспільство 09:08, 08.08, 2017

Депутат Івано-Франківської міської ради Андріан Волгін прикував себе кайданками до батареї у кабінеті міського голови Руслана Марцінківа.

Андріан Волгін вимагає від міського голови вирішити питання щодо підготовки судового позову про розірвання договору оренди земельної ділянки поблизу міського озера в Івано-Франківську. Ділянку зараз забудовує компанія родини нардепа Юрія Солов'я.

Детальніше про забудову міського озера читайте у блозі Андріана Волгіна: Нардепу можна все: як Соловей будує на міському озері

Про це депутат написав у себе на сторінці у Фейсбук.

"- 23.01.2017 – в акті перевірки цілеспрямовано не вказали, що згідно з договором оренди землі тут має бути парковка. 
– 15 березня – депутатський корпус не підтримав мій запит щодо незаконної забудови-реконструкції "ПаркГотелю".
– 11 квітня на позачерговій сесії всі проголосували щодо припинення договору оренди землі фірмі "Гаразд"(Бородайко), аргументуючи це тим, що громада проти забудови озера. Отже, комусь скасували договір, а тут морочать мені голову півроку!!! Саме тоді Руслан Романович на моє прохання пояснити законність зведення будівлі там, де має бути парковка, є запис з сесії де мер дав протокольне доручення.
20 липня на сесії я попереджав, що перекрию дорогу. З заявою довелось почекати, аби зібрати документи (якщо б їх хтось збирав), і так можна безкінечно продовжувати. Мораль: якщо депутат не може добитися справедливості, то простій людині взагалі нереально!!! Питання – ви згідні жити в таких умовах? Я не ЗГІДНИЙ !!!" – написав Волгін.

Нагадаємо, 20 червня на сесії Івано-Франківської міської ради Волгін звернувся до міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа з вимогою скасувати містобудівні умови та обмеження на будівництво біля міського озера, до якого має причетність родина народного депутата Юрія Солов’я.

Волгін дав Марцінківу тиждень. В іншому разі обіцяє перекрити одну з вулиць Івано-Франківська.

Андріан Волгін нагадав, що у 2006 році міськрада дала дозвіл на складання проекту землеустрою з відведення земельної ділянки Ярославі Соловей на вул. Мазепи, 144 для влаштування паркінгу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: