fbpx

Депутат міськради вимагає від Марцінківа ремонту занедбаної вулички в центральній частині міста

Суспільство 12:03, 12.01, 2017

Депутат міської ради від УКРОПу Мстислав Тарас закликає мерію відремонтувати бічну дорогу до Січових Стрільців, 78. Дорога у жахливому стані.

Депутат Івано-Франківської міської ради від партії "Українське об’єднання патріотів – УКРОП" Мстислав Тарас звернувся до міського голови Руслана Марцінківа стосовно ремонту дороги по вул. Січових Стрільців, 78, повідомляє прес-служба міської організації партії. 

Дорога, яка починається біля приміщення колишньої друкарні, знаходиться фактично повністю в непридатному для використання стані.

"Щодня вулицею Січових Стрільців проходять туристи з інших міст України та Європи. І не дивно, адже її забудова відбиває характерні риси архітектури Івано-Франківська. Вулиця концентрує зараз великі маси людей і транспорту. Початкова частина, десь до вул. Є. Коновальця, забудована переважно в 1870-1910 роках. На вулиці Січових Стрільців кожен будинок має свою багату історію. Сподіваюсь, міська влада зрозуміє, що такого стану дороги не можна допускати в центральній частині міста, бо це погано впливає на привабливість Івано-Франківська для туристів, не кажучи вже про комфортність проживання мешканців нашого міста!" – пише Мстислав Тарас на своїй сторінці у Фейсбук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: