fbpx

Депутат облради Василь Гладун погрожував покарати патрульного, який його оштрафував. ВІДЕО

Суспільство 09:14, 16.05, 2016

Патрульні двічі оштрафували депутата обласної ради, зокрема двічі винесли дві постанови на водія, який хвалився посвідченням депутата обласної ради.

Патрульні звернули увагу на автомобіль Toyota Land Cruiser, водій якого припаркувався з порушенням правил – на пішохідному переході. Під час спілкування з патрульними чоловік пояснював, що він депутат обласної ради, та погрожував, що під час сесії викличе патрульного та начальника управління для звіту. Інспектор виніс постанову за порушення, іформує прес-служба патрульної поліції Івано-Франківська.

Через кілька днів патрульні звернули увагу на водія, який під час руху розмовляв по телефону. Коли авто зупинили, чоловік за його кермом заперечив, що порушив правила. Знову показував посвідчення депутата й просив не карати його напередодні Великодня. Проте патрульний виніс постанову.

Згодом водій-порушник телефонував до начальника управління патрульної поліції у м. Івано-Франківську та висловлював обурення роботою патрульних. Повідомив, що він шукатиме спосіб, щоб "наказати інспектора".

Патрульна поліція Івано-Франківська нагадує, що перед законом усі рівні.

Як повідомляє КУРС, на відео депутат обласної ради від ВО "Батьківщина", заступник постійної комісії обласної ради з питань європейської інтеграції, міжнародного співробітництва, інвестицій та розвитку туризму Василь Гладун.

Він пройшов до облради у Тисменицькому районі. Гладун очолює Богородчанську дільницю тепличного господарства філії "Агрогаз" ПАТ "Укртрансгаз", живе у селі Чорнолізці на Тисменничині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: