fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Спорт
  • Меценат з Дніпропетровщини профінансував відкриття спортивного залу у прикарпатському селі. ФОТО

Меценат з Дніпропетровщини профінансував відкриття спортивного залу у прикарпатському селі. ФОТО

Спорт 09:42, 19.12, 2016

У селі Тишківці Городенківського району відбулося урочисте відкриття тренажерного залу.

Участь у заході взяли керівники обласної державної адміністрації та райдержадміністрації, народний депутат України Анатолій Матвієнко, а також меценат, депутат Павлоградської міської ради Дніпропетровської області Павло Карнета, пише КУРС з посиланням на прес-службу Івано-Франківської ОДА.
 
Відвідали спортивний зал срібний призер юнацьких Олімпійських ігор у змаганнях із веслування на каное Людмила Лузан та чемпіон світу з кікбоксингу Ярослав Рипньовський.
 

Як розповів ініціатор обладнання тренажерного залу Анатолій Матвієнко, діти учасників АТО з Павлограда минулого року на Різдвяні свята відвідували Тишківці, де проживали у сім’ях жителів села. У знак вдячності Павло Карнета запропонував профінансувати відповідний проект.

"Кожна людина у будь-якому селі повинна мати можливість отримати усі послуги, яких потребує. Тому ми й виступили з ініціативою створення тренажерного залу, щоб місцеві жителі мали можливість займатися фізичною культурою. Переконаний, що подібні ініціативи сприяють відновленню і розвитку українського села", – зазначив Анатолій Матвієнко.

Після завершення урочистостей усі охочі мали можливість відвідати виставу за участю акторів Коломийського академічного обласного українського драматичного театру імені Івана Озаркевича "Іродова морока", яка відбулася у місцевому Будинку культури.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: