fbpx

Депутати Галицької райради вимагають люструвати районний суд

Суспільство 14:59, 22.11, 2014

Депутати Галицької районної ради звернулись до Міністерства юстиції з вимогою люструвати Галицький районний суд та звільнити з посади голову райсуду Юрія Максимчина, який прийняв рішення про відновлення на посаді головного лікаря Галицької районної лікарні Мирона Матейка.

За таке звернення проголосувало 45 депутатів на сесії Галицької районної ради, яка відбулась вчора під час віча з нагоди відзначення річниці Революції Гідності на майдані Різдва у Галичі.

"Вимагаємо провести перевірку та люстрацію Галицького районного суду Івано-Франківської області та зняти з посади голову Галицького районного суду – Максимчина", – йдеться у зверненні.

Галицька районна рада вже двічі більшістю голосів приймала рішення про звільнення Мирона Матейка із посади головного лікаря Галицької районної лікарні, але районний суд щоразу визнавав дії районної ради неправомірними.

Громада Галична обурена поверненням на посаду головного лікаря Галицької районної лікарні Мирона Матейка. Галичани звинувачують Матейка в корупції. Раніше член Ради партії "ВОЛЯ" Ольга Галабала оприлюднила інформацію про те, що на Матейка мешканцями Галицького району написана найбільша кількість люстраційних скарг.

"Протягом кількох останніх місяців політична партія "ВОЛЯ" збирала люстраційні скарги для того, щоб підготуватись до процедури люстрації. По Галицькому району найбільша кількість скарг була написана саме на головного лікаря Галицької районної лікарні Мирона Матейка", – розповіла Ольга Галабала. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: