fbpx

Депутати Калуської районної ради затвердили статус Войнилівської опорної школи

Суспільство 17:23, 20.07, 2016

Під час пленарного засідання п’ятої сесії Калуської районної ради депутати розглянули питання, які стосуються функціонування Войнилівської опорної школи.

За словами голови райдержадміністрації Наталії Бабій, Войнилівська школа взяла участь в обласному конкурсі на кращий проект опорного загальноосвітнього навчального закладу та здобула перемогу. Все, що було передбачено умовами конкурсу, затверджено в повному обсязі, інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА.
"Вартість проекту – понад 10 млн грн, які фінансуються із державного та обласного бюджетів. Зокрема, на закупівлю трьох шкільних автобусів, які довозитимуть учнів до опорної школи, витрачено близько 3,6 млн грн. На будівельно-ремонтні роботи у закладі та придбання шкільного обладнання буде спрямовано близько 3,5 млн грн. Понад 6 млн грн буде використано на ремонт доріг, якими їхатимуть шкільні автобуси. Таким чином, у районі буде створена школа новітнього зразка. Адже держава взяла курс на децентралізацію у галузі освіти і всі зобов’язання щодо втілення цього пілотного проекту у Войнилові виконуються в повному обсязі",  зазначила посадовець.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: