fbpx

Депутати Тисменицької райради хочуть, щоб АМКУ перевірив обґрунтованість тарифів на перевезення в районі

Суспільство 18:25, 07.03, 2017

Сьогодні на дні депутата в Тисменицькій районній раді обговорювали тарифи на перевезення в районі.

Присутні на обговоренні депутати та голови сільких рад висловили обурення у зв'язку з необґрунтованим підвищенням тарифів по області.

Заступник голови Тисменицької РДА Володимир Заник пояснив, що згідно з рішенням Кабміну перевізники тепер можуть самостійно встановлювати тарифи.

Депутати цікавились у Володимира Заника, чи може він організувати зустріч із перевізниками, на що він відповів, що "їх багато, вони можуть й не прийти". Загалом на всі запитання Заник відповідав, що в Тисменицької РДА немає ніяких повноважень, оскільки вони не укладають договір з перевізниками – це робить Івано-Франківська ОДА. Хоча, як повідомила КУРСу днями керівник департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури ОДА Жанна Табанець, всі рішення щодо перевізників Івано-Франківська ОДА розглядає виключно на підставі звернень від райдержадміністрацій.

За пропозицією депутата районної ради Руслана Фармуса депутати дали доручення, щоб Тисменицька РДА звернулась до Івано-Франківської ОДА та Антимонопольного комітету з проханням перевірити обґрунтованість тарифів по району.

Читатйе також: 60 копійок за кілометр – обґрунтовані тарифи на пасажирські перевезення по області.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: