fbpx

Деревообробники Прикарпаття обіцяють попереджувальний страйк

Суспільство 16:09, 27.11, 2016

В Івано-Франківську відбулося засідання ради Асоціації деревообробних та лісозаготівельних підприємств Західної України.

Про це повідомляється на сторінці Асоціації деревообробних та лісозаготівельних підприємств Західної України у фейсбуці.

На засіданні були присутні голови обласних та районних осередків Івано-Франківської, Львівської, Чернівецької, Закарпатської, Тернопільської та Волинської областей, а також заступник голови і вісім членів громадської ради при Державному агентстві лісових ресурсів України.

На засіданні прийняли рішення:

1. З метою недопущення скасування мараторію на експорт необробленої деревини за межі митної території України 02.12. 2016 р. провести на підприємствах галузі одноденний попереджувальний страйк. Під час страйку провести мітинги в обласних і районних центрах, де прийняти резолюції про недопустимість відновлення експорту лісу-кругляку та направити прийняті резолюції Президентові, Голові Верховної Ради і Прем'єр-міністру України.

2. Звернутися до всіх профільних асоціацій України, обласних і районних рад народних депутатів, громадських організацій та рухів з клопотанням підтримати деревообробників і взяти участь у страйкових заходах, скерованих на збереження мараторію.

Читайте також в блогах КУРСу "Про ліс, "зраду" та елементарну економіку".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: