fbpx

Дерев’янко: РУХ НОВИХ СИЛ – це альтернатива чинній владі, якому під силу реальні зміни в державі

Політика 11:01, 17.07, 2017

Олігархічний клас, який формував політичні еліти в Україні до Революції Гідності, продовжує паразитувати в українському суспільстві та політикумі і тягне державу на дно. Реальною альтернативою чинній владі може стати "РУХ НОВИХ СИЛ" – поєднання молодих ентузіастів з партії "ВОЛЯ" та досвіду третього президента Грузії Михайла Саакашвілі, до якого мають приєднуватись інші демократичні політсили та активісти.

На цьому наголосив народний депутат, член Ради партії "Рух нових сил Михайла Саакашвілі" Юрій Деревянко під час зустрічі з активом партії на Івано-Франківщині.

Дерев’янко зазначив, що зміни, на які всі українці сподівались під час Революції Гідності, так і не відбуваються. Все тому, що державою продовжують керувати олігархи.

"Ці зміни не відбуваються не тому, що цього не хоче народ, а тому, що вузьке коло осіб, які сьогодні мають владу в країні, яким люди повірили, не виконують обіцянок. Також це відбувається тому, що той олігархічний клас, який формував політичні еліти в Україні до Революції Гідності, нікуди не зник. Він продовжує паразитувати в українському суспільстві, політикумі і створює порядок денний української політики", – зазначив народний депутат.

За його словами, аби ці зміни відбувались, активним, чесним та прогресивним людям треба об’єднуватись з такими ж однодумцями, формувати політичну альтернативу, щоб виводити країну із того стану, в якому вона зараз є. Так, партія "ВОЛЯ" вже об’єдналась з такими однодумцями – громадянами України Михайлом Саакашвілі, Давідом Саквалерідзе та всією командою "Руху нових сил".

"Президент Порошенко покликав наших грузинських соратників для того, щоб вони своїм успішним політичним досвідом, який здобули в Грузії, допомогли Україні. І вони погодились, прийняли українське громадянство, однак тут зрозуміли, що влада олігархів насправді обманює українців, хоче прикритись позитивним досвідом грузинів і начебто проводити тут реформи. Коли вони зрозуміли, що їх просто використовують як прикриття для імітації реформ, вони стали на шлях боротьби за кожного українця у "Русі нових сил". І зараз ми великою командою хочемо продовжувати цю боротьбу", – запевнив Дерев’янко.

Юрій Дерев’янко відзначив, що "Рух нових сил" – це платформа для об’єднання всіх нових прогресивних політичних сил, окремих народних депутатів, активістів.

"Ми повинні усвідомити, що для реальних змін в державі до влади мають приходити нові політики, нові не фальшиві обличчя. Для цього ми маємо ентузіазм активістів партії "ВОЛЯ", досвід третього президента Грузії Михайла Саакашвілі та велике бажання змінювати країну у всієї команди "Руху нових сил", – заявив нардеп.

Нагадаємо, у квітні цього року партії "Рух нових сил" та "ВОЛЯ" оголосили про об’єднання в одну політичну силу "Рух нових сил Михайла Саакашвілі", яка має стати платформою для приєднання й інших нових демократичних партій, громадських активістів тощо. Членами Ради партії стали Михайло Саакашвілі, Давід Сакварелідзе, Юрій Дерев’янко та Ольга Галабала.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: