fbpx

Дерев'янко: РУХ НОВИХ СИЛ має стати альтернативою нинішній клептократії

Суспільство 14:25, 26.04, 2017

Антикорупційне законодавство, справедливе правосуддя, новий закон про вибори, реальні дієві реформи - ті засадничі принципи, які об'єднали партії РУХ НОВИХ СИЛ та "ВОЛЯ".

Нещодавне об'єднання цих політичних сил прокоментував народний депутат Юрій Дерев'янко в програмі "Гість студії" та ТРК "Надвірна", передає прес-служба партії "Воля".

"Ці партії близькі за політичними та ідеологічними принципами. Ми бачимо, що в суспільстві є потреба, щоб ті політичні сили, які займають про-українські, патріотичні, демократичні позиції об'єднались. Адже таких нових політичних сил в країні є декілька, і виборці просто губляться кому віддавати підтримку", – зазначив нардеп.

Як повідомив Дерев'янко, РУХ НОВИХ СИЛ та "ВОЛЯ" проаналізували принципи один одного, обговорили їх з своїми активістами, депутатами, головами міст та сіл з різних регіонів, та вирішили створити платформу для об'єднання.

"Ця платформа, політична сила називатиметься РУХ НОВИХ СИЛ. Вона має об'єднати й інші політсили та громадські організації зі схожими принципами – боротьба за антикорупційне законодавство,  новий закон про вибори, який не продукує корупцію і олігархізм, перезавантаження ЦВК, реальні реформи тощо, та спільно втілювати ідеї Майдану", – кажеДерев'янко.

За словами Юрія Дерев'янка, зараз при владі клептократи – люди, які добрались до влади і під хорошими гаслами роблять те що й їх попередники. Альтернативою цьому може стати РУХ НОВИХ СИЛ.

"Зараз РУХ НОВИХ СИЛ об'єднує активних людей, не зіпсутих політичними "договорняками" та третього президента Грузії, який продемонстрував наявність політичної волі, і власним досвідом показав як завдяки якісним реформам можна розвинути країну", – пояснив Дерев'янко.

Нардеп повідомив, що в партії РУХ НОВИХ СИЛ не буде вождизму, керівним органом є Рада партії, до якої сьогодні входять Міхеіл Саакашвілі, Давид Саквалерідзе, Юрій Дерев'янко та Ольга Галабала, та вона може розширюватись.

"Це принцип, за яким побудовані європейські та американські партії. Не може бути партія, в якій все вирішує і диктує один лідер", – наголосив нардеп.

На правах реклами
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: