fbpx

Держфінінспекція рекомендує Осмолодському лісовому господарству скасувати тендер на 2,5 мільйони

Економіка 15:39, 14.03, 2016

Державна фінансова інспекція в Івано-Франківській області рекомендує державному підприємству "Осмолодське лісове господарство" розірвати угоду з ТзОВ "Київський республіканський автоцентр" на закупівлю сортиментовоза.

"6 січня ми виявили порушення у ДП "Осмолодське лісове господарство", яке провело тендер на закупівлю сортиментовоза і за результатом тендеру уклало угоду з ТзОВ "Київський республіканський автоцентр". Вартість угоди – 2 мільйони 429 тисяч гривень. Сьогодні отримали відповідь від Державної фінансової інспекції в Івано-Франківській області. Всі наші висновки знайшли підтвердження!" – йдеться на сторінці проекту "Тендер і злочин" у Facebook.

Після проведеного тендеру учасники проекту застерігали, що переможець торгів є у "чорному списку" Антимонопольного комітету: це підприємство вже раніше порушувало законодавство про захист економічної конкуренції у вигляді спотворення результатів тендеру.

"Тож його пропозицію автоматично необхідно було відхиляти. Однак "Осмолодівське лісове господарство" на пряму вимогу законодавства не зважило",  йдеться у повідомленні.

Як результат, ДФІ рекомендувала угоду розірвати і провести новий тендер.

"Тендер і злочин"  це проект "Української Галицької асамблеї", мета якого – відстежити, хто і як витрачає державні кошти, та припинити корупцію на місцях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: