fbpx

Держлісагентство виставило на конкурс посади директорів трьох держлісгоспів Прикарпаття

Суспільство 11:04, 13.10, 2015

Державне агентство лісових ресурсів України оголосило відкритий конкурс на посади директорів державних підприємств.

Відкритий конкурс на посади директорів регіональних держлісгоспів відомство оголосило 12 жовтня. Прийом документів від претендентів та конкурсних пропозицій триватиме до 10 листопада.

На посадах директорів державних лісгоспів Держлісагентство хоче бачити несудимих україномовних спеціалістів галузі, які мають вищу освіту та не менше 5 років роботи на керівних посадах нижчого рівня. Свою фаховість рекомендують підкріпити рекомендаціями.

На конкурс претенденти подають проектну пропозицію, яка має бути розроблена на підставі фактичних показників фінансово-господарської діяльності підприємства. Проект стратегічного плану розвитку підприємства на середньострокову перспективу має передбачати: детальний першочерговий план реформування підприємства протягом одного року; заходи з виконання завдань та результати аналізу можливих ризиків, а також з поліпшення техніко-економічних та фінансових показників підприємства, підвищення його конкурентоспроможності; обсяг надходження коштів до бюджетів; пропозиції щодо залучення інвестицій для розвитку підприємства; пропозиції щодо очікуваної динаміки поліпшення основних показників фінансово-господарської діяльності.

Розгляд пропозицій – 17-24 листопада.

Переможців назвуть 27 листопада на офіційному сайті Держлісагенції, інформує відомство.

На Івано-Франківщині на конкурсі шукають директорів для трьох державних лісгоспів: ДП "Болехівське лісове господарство", ДП "Брошнівське лісове господарство" та ДП "Кутське лісове господарство" Івано-Франківського обласного управління лісового та мисливського господарства. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: