fbpx

Держслужбовці Прикарпаття зможуть навчатися на семінарах у Німеччині

Суспільство 11:16, 12.01, 2016

Міністерство економічного розвитку і торгівлі України інформує про можливість взяти участь у програмі "Коледж імені Карла Фрідріха Гьорделера "Good Governance".

Програма спрямована на підвищення рівня кваліфікації нової генерації управлінців із Азербайджану, Білорусії, Вірменії, Грузії, Молдови, Росії, Туреччини та України задля розвитку і підвищення стандартів врядування у публічному секторі (урядові установи, некомерційні організації) та у бізнес-структурах.

Коледж ім. Карла Фрідріха Гьорделера – це програма Фонду Роберта Боша, що є одним із найпотужніших підприємницьких фондів Німеччини. Фонд впроваджує проекти переважно в сферах зміцнення взаєморозуміння народів, освіти та охорони здоров’я.

До участі у програмі запрошуються 20 молодих фахівців, які впродовж одного року підвищуватимуть свою кваліфікацію та впроваджуватимуть власний проект, пов’язаний з основною професійною діяльністю на батьківщині. Програма розпочинається з тритижневого семінару в Німеччині з 27 серпня по 16 вересня 2016 року, продовжується п’ятиденним семінаром на початку 2017 року і закінчується у серпні 2017 року семінаром у м. Берлін. Мова семінарів програми – німецька.

Додаткову інформацію щодо програми та вимог до кандидатів можна знайти тут. Кінцевий термін подання заявок для участі у програмі – 22 лютого 2016 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: