fbpx

"Дім Сірка" отримав землю під притулок для тварин на 20 років

Суспільство 16:04, 05.04, 2017

Рішення про виділення земельної ділянки під притулок для тварин БФ "Дім Сірка" підтримала обласна комісія з розподілу документів щодо виділення лісових ділянок у тимчасове користування без вилучення у постійних користувачів.

На розгляд комісії було запропоновано вісім пакетів документів від юридичних та фізичних осіб щодо отримання земельних уділів у тимчасове користування. Всі клопотання отримали схвальне рішення Державного агентства лісових ресурсів України, інформує прес-служба ОДА.

Благодійний фонд "Дім Сірка" звернувся з проханням отримати 0,4 га землі у Рибницькому лісництві терміном на 20 років. Заявники мають намір облаштувати притулок для тварин та інвестувати у його спорудження близько одного мільйона гривень. Згодом, зі слів доброчинців, у притулку проводитимуть пізнавальні екскурсії для дітлахів, щоб навчити їх любити та берегти природу.

Комісія також розглянула клопотання щодо отримання земельних ділянок на території Болехівського лісового господарства, Тисменицького лісництва, Коломийського агролісгоспу та Ямницького лісництва. Під час засідання заявникам було рекомендовано надати лісові ділянки у тимчасове користування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: