fbpx

Діти працівників прикарпатської поліції відправились на відпочинок на Яремчанщину

Суспільство 15:34, 21.06, 2017

У першу зміну на відпочинок сьогодні відбула група з 10 дітей працівників прикарпатської поліції. Заїзд у медико-реабілітаційному центрі МВС України "Кремінці" триватиме 21 день.

"Уже традиційно про оздоровлення дітей турбується керівництво поліції Івано-Франківщини і профспілка атестованих працівників органів внутрішніх справ. Першочергово на відпочинок у гірську місцевість ми відправляємо дітей із захворюваністю органів дихання, тож за цей період дітки мають можливість як оздоровитися, так і змістовно відпочити", – відзначила Олександра Постирко, заступник голови профспілки атестованих працівників ОВС Івано-Франківщини.

У медико-реабілітаційному центрі створені комфортні умови, щоб діти набиралися сил та наснаги перед наступним навчальним роком. За період зміни відпочивальники, які прибувають зі всієї України, окрім оздоровлення цілющим гірським повітрям, матимуть нагоду змістовно організувати своє дозвілля: подорожувати, відвідуючи цікаві місця, вивчати звичаї та традиції місцевих мешканців.

Батьки висловили упевненість про безпеку та корисність відпочинку їхніх дітей, а юні відпочивальники задоволені, що обрали відпочинок у карпатському таборі.

"Стежити за відпочинком дітей буде працівник ювенальної превенції, – відзначила начальник сектору цього підрозділу Алла Бойчук. – Ми дбаємо про те, щоб діти під час відпочинкового сезону були у безпеці. Це стосується не тільки цієї категорії юних відпочивальників, але й загалом по усій області. У цьому році на Прикарпатті діє 15 літніх дитячих таборів, де ми проводимо змістовні зустрічі з дітьми, навчаємо їх бути законослухняними, щоб вони не допускали жодних правопорушень. Звертаємо увагу, що поліція з метою безпеки дорожнього руху здійснює супровід спецавтомобілями організованих груп дітей, які від’їздять на відпочинок чи просто прибувають до нас у туристичні поїздки, тож організаторів просимо заздалегідь повідомляти у поліцію про такі поїздки".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: