fbpx

Діти з Івано-Франківська знімаються у фільмі, присвяченому Дню матері

Культура 09:58, 27.04, 2017

Цими днями тривають зйомки музичного фільму, присвяченого Дню матері.

"Ідея проекту – відродити призабуті на сьогодні пісні про маму. Ми хочемо, щоб діти і молодь знали не тільки сучасні пісні, але й твори метрів української естради. Серед пісень, які прозвучать у фільмі: "Батько і мати", "Росте черешня в мами на городі", "Мамина світлиця", "Чорнобривці" і багато інших.

Учасниками проекту є вихованці Школи розвитку сучасних мистецтв "Star Team", серед них – фіналісти різноманітних вокальних конкурсів. Ці юні артисти уже мають своїх фанатів, а значить, з піснями про маму познайомиться велика аудиторія їхніх слухачів", – розповідає керівник "Star Team" Ірина Батюк.

У фільмі пісні прозвучать у сучасному аранжуванні, яке зробили Євген Чичановський і Роман Калин. Зйомку фільму проводить Андрій Снімщиков. Автором сценарію є Уляна Маляр, постановкою займається Мар’яна Клюба.

"Ми хочемо показати кіношну історію сім’ї, де є два покоління матерів, тобто бабуся і мама. У зйомках фільму задіяні такі відомі актори, як Віктор Вітушинський та Володимир Тафійчук.

До фільму увійде 15 пісень, а прем’єрний показ відбудеться на День матері, 7 травня, на Першому Національному телеканалі і це стане подарунком усім матерям України", – каже Ірина Батюк.

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: