fbpx

Дітям франківської школи хотіли видати грамоти з російськими прапорами. ВІДЕО

Суспільство 10:11, 16.03, 2017

В Івано-Франківську учням школи-ліцею №23 вручили грамоти зі стрічкою у барвах російського прапора. Паперові відзнаки діти отримали від міського центру зайнятості, який проводив для них профорієнтаційний брейн-ринг.

Це неабияк обурило педагогів, свої зауваження вони сформулювали у соцмережах. Після цього грамоти негайно замінили на нові, передає "5 канал".

Брейн-ринг відбувався у 6-му класі. Фахівці міської служби зайнятості знайомили школярів зі світом професій. Дітлахи запевняють: було цікаво. Підозрілих грамот учні так і не побачили, бо на той час вже встигли розбігтися додому. Тож фахівці центру зайнятості залишили відзнаки вчителям, котрі і помітили тривожну деталь.

"Побачили триколор… Ми звернулися до директора… Я ще перетелефонувала до провідного фахівця, пані Ірини. Вона сказала, що добре, грамоти вони перероблять, передадуть. Сьогодні вона вже зранку їх привезла", – каже соціальний педагог ЗОШЛ №23 Ірина Пальчак.

Педагоги мають чимало зауважень і до якості нових відзнак. Мовляв, для дітей могли постаратися краще.

"Люди, ви зекономили на дітях, зекономили гроші? Наскільки я розумію, будь-яка державна установа, плануючи захід, має якийсь кошторис на його проведення. Невже там не було передбачено грамот у кошторисі? Дітей треба нагороджувати", – обурюється заступник директора Олександр Кочинаш.

Цей брейн-ринг був плановим профорієнтаційним заходом. І хоч винуватці прикрого інциденту вибачилися, неприємні враження залишилися. Почути думку керівника міської служби зайнятості Ігоря Сливінського так і не вдалося. В робочий час його у кабінеті так і не вдалося відшукати.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: