fbpx

Дітям загиблих захисників пропонують оздоровлення у "Лімниці"

Суспільство 17:30, 26.05, 2016

Департамент освіти і науки Івано-Франківська пропонує всім дітям з родин полеглих безкоштовно відпочити у першому заїзді в таборі "Лімниця".

Відповідно до наказу Департаменту освіти адміністрації шкіл міста повинні запропонувати усім батькам дітей, рідні яких загинули в зоні проведення АТО, безкоштовне оздоровлення в ПЗОВ "Лімниця" з 1 по 21 червня та поінформувати про прийняте батьками рішення щодо отримання путівок. 

Що стосується оздоровлення дітей інших пільгових категорій: дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей-інвалідів, з родин загиблих чи поранених в зоні проведення АТО, батьки яких є (були) учасниками АТО, із сімей внутрішньо переміщених осіб, – то освітяни на разі не готові пропонувати їм путівки. На цей час по школах збирають дані про цих дітей і їхнє оздоровлення впродовж року. 

Центр допомоги учасникам АТО поширив інформацію для мешканців Франківська про можливість відпочинку дітей-пвльговиків. Як повідомили КУРСу в Центрі, є кілька путівок за державний кошт на 20 днів у літні дитячі табори в Галицькому, Коломийському та Долинському районах. 

На Івано-Франківщині влітку цього року працюють 15 дитячих таборів. Путівки для пільгових категорій розподіляються через Департамент соцполітики ОДА та міськвиконкому. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: