fbpx

Дівчинку, яку покинули батьки у лікарні, переведуть до притулку, а її маму позбавлять батьківських прав. ВІДЕО

Суспільство 10:19, 04.08, 2017

Історія Юстинки почалася ще в березні, її в лікарні залишила мати і до сьогодні по неї не повернулася.

Як писав КУРС, Юстинці всього 11 місяців, дівчинка вже півроку перебуває в Івано-Франківській міській дитячій клінічній лікарні. І не тому, що хворіє. Там її покинули рідні батьки.

Служба у справах дітей почала пошуки батьків дівчинки, які ускладнилися тим, що як мати, так і дитина зареєстровані в іншій області на Сході України. Вийти на контакт з матір’ю Юстини так і не вдалося. Відомо лише, що вона часто змінювала місце проживання. Про батька дитини інформації також немає, йдеться в сюжеті на ОТБ "Галичина".

"Мама дитини не має постійного місця проживання, веде аморальний спосіб життя, зловживає спиртними напоями, і повернення дитини в сім’ю загрожуватиме її життю і здоров’ю", – розповідає начальник служби у справах дітей в Івано-Франківську Зоя Сливка.

Лікарі кажуть, що дівчинка здорова і швидко розвивається. За нею добре доглядають, однак Юстинці, як і всім дітям, потрібне батьківське піклування та любов. А поки що про неї дбають чужі люди.

Служба у справах дітей подала позов до суду про позбавлення батьківських прав мами і тата Юстинки. Оскільки до служби вже звертаються люди, які готові удочерити дівчинку.

До кінця місяця Юстинку планують перевести до Містечка милосердя святого Миколая. Подальшу долю дитини восени вирішить суд.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: