fbpx

Для франківців виступить "ROCKGASM"

Стиль життя 21:33, 24.05, 2016

Гурт – лауреат фестивалю "Пісні, народжені в АТО" у наступну п'ятницю презентує свої пісні іванофранківцям.

27 травня о 20.00 у франківському пабі "Бібліотека" відбудеться перший сольний концерт "ROCKGASM" – презентація гурту для іванофранківців та гостей міста. 

Історією створення групи, яка виконує пісні на вірші "кіборга" Стаса Паплінського, у соцмережі поділилася волонетрка Наталя Долик, Аулісі Котик.

"Нещодавно з незвичайного фестивалю "Пісні, народжені в АТО", який відбувався в Дніпрі, повернулися наші франківчани кіборг Стас Паплінський "Папік" і Мартин Небог. Їх композиція "Туман" (вірші Стас Паплінський, музика Мартин Небог) стала своєрідним піком гала-концерту. Після неї було оголошено хвилину мовчання",  розповіла Наталя.

КУРС писав, що франківський гурт, який виконує композиції на вірші легендарного кіборга Станіслава Паплінського, увійшов у двадцятку лауреатів першого всеукраїнського фестивалю "Пісні, народжені в АТО". 

В процесі підготовки до фестивалю і створився гурт "ROCKGASM". Продюсувати його взявся Стас Паплінський. Серед композицій і спільні роботи на вірші, які народилися у Стаса після перебування в полоні, і авторські пісні Мартина Небога та Тараса Квітика, фронтменів "Рокгазму".

Читайте також: На Прикарпатті Станіслав Паплінський після 197 днів полону поділився спогадами

"Програма досить органічна і активна. У нас і пісні про любов, і патріотичні, і філософські",  каже один з лідерів гурту Мартин Небог.

"Обов’язково приходь послухати гарну музику і почути хіт «Туман», який взірвав фестиваль "Пісні, народжені в АТО". Також хлопці презентують нові пісні "ДАП" і "Воля", теж за співавторством Стаса Паплінського",  запрошують волонтери.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: