fbpx

Для онкохворого 23-річного Андрія Коника у Коломиї на аукціоні продавали лоти від Кличка та Усика. ФОТО

Суспільство 07:47, 27.09, 2016

25 вересня у Коломиї відбувся благодійний аукціон на підтримку 23-річного онкохворого Андрія Коника, який організували його друзі у мистецькому центрі "Світовид".

Зокрема, серед лотів розігрували боксерські рукавиці з підписами Віталія Кличка та Олександра Усика, а також роботи коломийських та львівських митців, повідомляє "Дзеркало Коломиї".

Загалом вдалося зібрати 45 тисяч гривень, з них – 35 тис. грн під час аукціону і ще 10 тис. грн пожертвував коломиянин після заходу.

Найдорожчим лотом були боксерські рукавиці Олександра Усика. Їх за 7 тисяч гривень придбав Сергій Проскурняк. А боксерські рукавиці Кличка пішли з молотка за 3 тисячі гривень. Їх придбав капелан о. Василь Довганюк.

"Коломияни активно допомагають. Необхідно 200 тисяч доларів для якісної операції, яку можуть зробити лише за кордоном. Лікування йде на плюс Андрієві, він добре тримається. Ми віримо, що зможемо подолати цю хворобу, і будемо допомагати іншим людям, які опинилися у схожій ситуації. Ми створили благодійну організацію "Konyk HELP", – каже найкращий друг Андрія Коника та організатор аукціону Назар Тодорів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: