fbpx

Для продавців квітів у Франківську хочуть обладнати окремий ринок

Суспільство 21:33, 19.04, 2016

Івано-Франківська муніципальна поліція з благоустрою розпочала боротьбу зі стихійною торгівлею квітами. У зв'язку з цим відбулась зустріч заступника міського голови Івано-Франківська Богдана Білика з вуличними торговцями навпроти ринку "п'ятачок" по вулиці Шпитальній.

Богдан Білик розповів, що є вирішення проблеми стихійної торгівлі поблизу ринку і на інших  вулицях міста. Для продавців планують обладнати спеціальний  гуртово-роздрібний сільськогосподарський  ринок, який буде розташований по вулиці Вовчинецька (на території птахокомбінату). Саме там зроблять спеціальні овочесховища з температурним режимом, де можна буде зберігати цибулю, часник, буряк та інші овочі та фрукти цілу зиму. Саме там проводитимуть великі ярмарки, пише "Галицький кореспондент".

"Кожен район матиме свій павільйон для торгівлі. Так само і для фізичних осіб буде місце. Але потрібно, щоб люди звикли до цього, а у нас звикли до скупчення всього у центрі. Але ми будемо працювати з населенням, будемо проводити інформаційну роботу", – сказав Богдан Білик.

Оскільки стихійна торгівля квітами по вулиці поряд з ринком вже стала традиційною для Івано-Франківська, наразі продавців просто попросили завершити там торгівлю, переміститись до квіткового ринку, а не займати пішохідні дороги.

Заступник міського голови запевнив, що оскільки незабаром Великдень, на вуличних продавців зараз "не тиснутимуть", але незабаром їх тут не буде.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: