fbpx

Для школярів Івано-Франківська стартував прийом заявок на розіграш путівок в "Артек-Буковель"

Стиль життя 12:58, 11.10, 2017

Благодійний фонд Олександра Шевченка "Новий Івано-Франківськ" та туристичний комплекс "Буковель" запрошують школярів 5-11 класів навчальних закладів Івано-Франківська на осінні канікули в дитячій табір "Артек-Буковель".

Електронна реєстрація анкет для участі у розіграші безкоштовних путівок для оздоровлення дітей в дитячому таборі "Артек-Буковель" триватиме до 23 жовтня 2016 року. 

"Діти потребують активного відпочинку та можливості розширити свій кругозір. Діти – це наше майбутнє, яке потрібно вибудовувати цеглинка за цеглинкою, вкладати найцінніші знання та дбати про їх розвиток. Відпочинок в таборі – це один з важливих елементів виховання цілої нації, адже саме в колективі формуються вміння спілкуватися, культура поведінки, відбувається соціалізація дитини… Під час відпочинку діти отримують нові знання та вміння і відкривають свої таланти завдяки вправній роботі професійних педагогів", – переконаний Олександр Шевченко.

Загалом близько 500 дітей з Івано-Франківська та стільки ж старшокласників з Калуського, Рогатинського і частини Галицького районів зможуть оздоровитись завдяки ініціативі народного депутата України Віктора Шевченка.

Розіграш безкоштовних путівок буде здійснено у період з 24 по 27 жовтня 2017 року за допомогою RANDOM.ORG для кожної школи окремо, що забезпечить прозорість та чесність реалізації проекту.

Artek-Putivky from Bukovel on Vimeo.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: