fbpx

Дмитро Дубілет: "ПриватБанк" буде працювати в стандартному режимі, переживати не варто

Економіка 01:08, 19.12, 2016

Директор з інформаційних технологій "ПриватБанку" Дмитро Дубілет, який є сином голови правління банку Олександра Дубілета, заявляє, що всі кошти фізичних та юридичних осіб будуть в цілісності й схоронності.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, повідомляє УНІАН.

"Чи потрібно переживати Клієнтам за свої гроші? Ні, переживати не потрібно. Всі кошти на поточних і депозитних рахунках всіх фізичних і юридичних осіб будуть в цілісності й схоронності. Це гарантує держава", – написав Дубілет.

За словами Дубілета, з тих пір, як почалася війна, банк пережив сім інформаційних атак.

"Але остання атака, яка почалася тиждень тому, була найважчою. Кожен день ми оновлювали рекорди за кількістю коштів, виданих панікуючим Клієнтам в банкоматах і відділеннях",  зазначив він.

Дубілет підкреслив, що далі банк буде працювати в стандартному режимі.

"Новим головою правління банку стає Олександр Шлапак (це чудова новина!), який має невдовзі сформувати нову команду топ-менеджерів. Формально перехідний період, протягом якого ми будемо вводити в курс справи нову команду, буде тривати кілька місяців",  сказано в повідомленні.

Дубілет вважає, що клієнти або працівники "ПриватБанку" не відчують особливої різниці в роботі банку.

"У нас все працює, як годинник. У головному офісі та у відділеннях залишаються ті ж професіонали. В банку створена унікальна корпоративна культура. Все це нікуди не подінеться з нашим уходом,  написав він. – Але головне, що з самим банком все буде добре",  резюмував Дубілет.

Нагадаємо, у неділю увечері Уряд підтримав пропозицію Національного банку та Ради фінансової стабільності про перехід ПАТ "ПриватБанк" у стовідсоткову державну власність.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: