fbpx

До місця падіння вертольоту поблизу гори Карачун, де загинули прикарпатці, поклали квіти. ФОТО

Суспільство 06:51, 17.10, 2015

Івано-франківський батальйон оперативного призначення відзначив День захисника України у зоні проведення антитерористичної операції.

Службово-бойові завдання мобілізовані військовослужбовці виконують у Луганській області.

Від імені командування Національної гвардії України заступник начальника Західного територіального управління по роботі з особовим складом полковник Олег Білий привітав особовий склад батальйону з Днем захисника України.

"Ви стали на захист своєї Батьківщини, як це робили ваші батьки і діди", – наголосив полковник Олег Білий.

Медаллю "Незалежність України" ІІІ ступеня кращих військовослужбовців було нагороджено від імені т.в.о. командувача Національної гвардії України генерал-лейтенанта Миколи Балана.

За сумлінне виконання службових обов’язків військовослужбовці отримали подяки. Також особовий склад батальйону привітав командир івано-франківської військової частини полковник Ігор Курач. Він вручив грамоти та грошові премії.

У свою чергу командир батальйону оперативного призначення полковник Сергій Шуляк від всього особового складу подякував офіцерам за теплі привітання.

"Звичайно, в такий святковий день нам всім приємно отримати заохочення від керівництва Національної гвардії України. Але ми тут не заради нагород. Це не перша наша ротація на Схід. Весь особовий склад батальйону усвідомлює важливість нашого перебування в зоні АТО", – підкреслив полковник Сергій Шуляк.

Після привітання особового складу офіцери вшанували пам'ять загиблих нацгвардійців, повідомляється на сторінці Національної гвардії у Фейсбук. До місця падіння вертольоту поблизу гори Карачун, в якому загинув генерал-майор Сергій Кульчицький і шестеро прикарпатців, полковники Олег Білий, Ігор Курач та Сергій Шуляк поклали квіти.

Майор Олег Тіхов, фото автора

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: