fbpx

До початку навчального року закупівлі управління освіти Івано-Франківська перевірять на предмет корупції

Суспільство 12:47, 04.08, 2016

Всеукраїнський рух проти політичної корупції "Під контролем" повідомив про початок моніторингу контрактів міських управлінь освіти. Зокрема, перевірять закупівлі послуг харчування учнів шкіл та дитячих садків.

Активісти Руху вивчатимуть договори на закупівлю послуг з організації харчування у навчальних закладах та дитячих садочках, що були укладені управліннями освіти протягом квітня-серпня 2016 року.

"Ми хочемо надати суспільству інформацію: за якими умовами були укладені договори, як проводилися тендери, чи впроваджена в місті система ProZorro? Які фірми та фізичні особи-підприємці, що стали переможцями торгів з надання послуг по організації харчування дітей, і у якому об’ємі отримають бюджетні кошти?" – ставлять перед собою завдання активісти. 

Використовуючи відкриті джерела інформації, активісти встановлять, чи не порушували раніше ці фірми судове законодавство. А також з”ясують, до яких політичних сил відносяться фірми, що отримали контракти.

Напередодні 1 вересня аналіз контрактів міських управлінь освіти буде опубліковано.

Нагадаємо, минулого року моніторинг послуг та якості харчування у школах Франківська здійснювали громадські активісти та саме керівництво управління освіти. 

Читайте: Директори деяких шкіл дуже далекі від того, як організовується харчування дітей, – Ігор Смаль

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: