fbpx

Долинський школяр після нападу на вчительку гнався з ножем за її донькою. ВІДЕО

Суспільство 09:59, 16.10, 2016

У Долині 14-річний хлопець під час додаткових занять з української мови кухонним ножем завдав десяток ножових поранень вчительці. Чому виник конфлікт, наразі невідомо: вчителька у реанімації, хлопчик запевняє, що нічого не пам'ятає.

Учень Долинської спеціалізованої школи-інтернат, 37-річна вчителька викладає українську мову в іншій школі. Хлопець ходив до неї на репетитерство. Вчителька характеризує дитину з позитивної сторони – як здібного і слухняного хлопчика, інформує ТСН.

Під час чергового заняття учень почав бити вчительку ножем по обличчю, шиї, грудях на очах у доньки-п'ятикласниці. Налякана донька пораненої вчительки почала втікати, хлопчик з ножем кинувся за нею. Вчителька побігла за ними. Надворі нападника зупинив власник спортзалу. 

"Він її вдарив ще раз, мама впала, і він почав бігти за дівчинкою поза дерева. Може, щастя те, що він був босий. Я йому кажу – кінь ніж, він кинув ніж і почав плакати",  говорить власник спортзалу.

Вчителька зараз у реанімації, за словами медиків, її стан середньої важкості. Загрози її життю немає. 

Хлопчика перадали під нагляд матері. Чому накинувся на вчительку, пояснити не може.

"Він не був ні в стані алкогольного, ні наркотичного сп'яніння",  говорить начальник сектору молодіжної превенції управління превентивної діяльності ГУНП в області Алла Бойчук.

На школяра чекає судово-психічна експертиза.  Йому загрожує штраф або три роки тюрми.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: