fbpx

Дорожники радять прикарпатцям відмовитися від поїздок з дітьми та подорожей екскурсійними автобусами

Суспільство 08:04, 02.12, 2016

Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області повідомляє, що згідно з даними гідрометеорологічного центру 2-3 грудня 2016 р. очікується переміщення циклону з північного заходу, який супроводжуватиметься складними погодними умовами – сильний мокрий сніг, ожеледиця, налипання мокрого снігу, хуртовини, пориви вітру 17-22 м/с, у високогір’ї Карпат 25-30 м/с.

Задля безпеки водіїв дорожники просять подбати, щоб транспортний засіб перебував у технічно справному стані, щоб колеса вашого автомобіля були "одягнуті" у  зимові шини, при можливості мати з собою лопату для снігу, протислизькі ланцюги для коліс, буксирувальний трос тощо.

"Закликаємо водіїв бути уважними та обережними за кермом. Дотримуйтесь неухильно правил дорожнього руху, не перевищуйте допустиму швидкість і не виконуйте ризикованих маневрів. Варто відмовитися від поїздок пасажирам з дітьми та подорожей екскурсійними автобусами. Якщо вже є нагальна потреба, радимо скористатися поїздом", – йдеться у повідомленні прес-служби САД в Івано-Франківській області. 

На сайті Укравтодору можна знайти перелік пунктів обігріву і контакти наших диспечерів, яким можна повідомити, що ви застрягли.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: