fbpx

Драйв сучасного танцю: Франківськ прокачали Apache CREW. ВІДЕО

Суспільство 19:30, 04.12, 2016

Танцювальні майстер-класи, творчий вечір в Urban space 100, який плавно трансформується в танцювальний JAM з Apache CREW. Два дні, 3 та 4 грудня, в Івано-Франківську проходить незвичний танцювальний фест.

Вчора та сьогодні, 3 й 4 грудня, у громадському ресторані Urban Space 100, – а він на ці два дні став фестивальним майданчиком, – відбувалися майстер-класи за участю проекту Apache CREW та представників танцювальних шкіл міста. 

 

 

Кульмінація фесту – танцювальна вистава THIS IS JAZZ JAM в Івано-Франківському драмтеатрі від колективу Apache CREW

"Це буде вистава-атмосфера, вистава-настрій, – розповіла солістка команди Галина Пеха. – Ми покажемо, як ми розуміємо, відчуваємо джаз і як можна танцювати під таку, досить складну, музику". 

Це вже другий фест сучасного танцю від Apache CREW у Франківську. Торік танцювальна команда привозила франківцям свою виставу "Мегаполіс".

Читайте: Тепле місто хоче танцями вилікувати Франківськ

Цього року "Тепле місто", яке приймає танцівників, наголошувало на відкритті нових форм танцювального мистецтва. Що важливо, вважають вони, передовсім для місцевих танцювальних шкіл, більшість із яких займаються із дітьми за старими схемами і не розвиваються. 

Нагадаємо, нещодавно Apache CREW знялися в Карпатах у кліпі Джамали на пісню "1944", з якою співачка перемогла на Євробаченні. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: