fbpx

Дружина голови облради бере участь у конкурсі на посаду керівника дитсадка

Суспільство 08:20, 06.07, 2018

У департаменті освіти та науки Івано-Франківської міської ради проходить конкурс на заміщення вакантних посад керівників Івано-Франківської дитячо-юнацької спортивної школи №3 та дитсадків №25 "Янголятко" і №24 "Котигорошко".

На першому засіданні конкурсних комісій, які відбулися 3 липня, їх члени ознайомилися з пакетами документів, поданих претендентами на заміщення вакантних посад.

На посаду керівника комунального закладу "Івано-Франківська дитячо-юнацька спортивна школа №3" претендує лише один Бойчук Павло Ярославович, який зараз там виконує обов’язки директора.

Так само є лише одна кандидатура на посаду дошкільного закладу №25 "Янголятко" у Микитинцях. Це Сич Галина Вікторівна – в.о. завідувача ДНЗ №25 "Янголятко", дружина голови обласної ради Олександра Сича.

На посаду керівника комунального дошкільного закладу №24 "Котигорошко" у Крихівцях претендують двоє – Головата Оксана Володимирівна, музичний керівник ДНЗ №12 "Струмочок", та Щерба Вікторія Дмитрівна, в.о. завідувача ДНЗ №24 "Котигорошко".

Нагадаємо, департамент освіти та науки Івано-Франківської міської ради оголосив конкурсний відбір на ці три посади ще в листопаді минулого року.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: