fbpx

Два дні в танці: Франківськ знову запалить з Apache CREW

Суспільство 13:45, 15.11, 2016

Впродовж двох днів, 3 та 4 грудня, "Тепле місто" проведе у Франківську фестиваль сучасного танцю з Apache CREW.

Це буде вже другий фест сучасного танцю від Apache CREW у Франківську. Торік танцювальна команда привозила франківцям свою виставу "Мегаполіс".

Читайте також: Тепле місто хоче танцями вилікувати Франківськ

Цього року "Тепле місто", яке приймає танцівників, анонсувало, окрім вистави, ще й цілий день майстер-класів від солістів Apache CREW.

Програму танцювальних днів у місті, – а це 3 та 4 грудня, – сьогодні представили куратор цього напрямку у ТМ Ігор Крицак та учасниця Apache CREW, суперфіналістка четветого сезону телешоу "Танцюють всі" Галина Пеха. 

Відкриттям нових форм танцювального мистецтва аргументували проведення фестивалю сучасного танцю в Івано-Франківську його організатори. Це важливо, вважають вони, передовсім для місцевих танцювальних шкіл, більшість із яких займаються із дітьми за старими схемами і не розвиваються. 

"Застаріла система освіти в танцювальних школах Франківська. І вона потребує реформування, – констатував представник "Теплого міста". – Запрошуючи такі колективи, як Apache CREW, ми хочемо бачити розвиток танцювального мистецтва в місті. Передовсім у школах та гуртках, які займаються із дітьми. А також загалом у міському середовищі". 

Отже, в перший день фесту планується проведення танцювальних майстер-класів від найдосвідченіших хореографів з колективу та вечірній танцювальний "джем" і творчий вечір з учасниками команди.

Кульмінацією життя в ритмі Apache CREW буде нова танцювальна вистава в Івано-Франківському обласному драмтеатрі 4 грудня. На прем'єрний спектакль THIS IS JAZZ JAM розіграють 50 безкоштовних квитків серед учів танцювальних шкіл міста. 

"Це буде вистава-атмосфера, вистава-настрій, – розповіла солістка команди.  Ми покажемо, як ми розуміємо, відчуваємо джаз і як можна танцювати під таку, досить складну, музику". 

Усім, хто захоче потусити-потанцювати з Apache CREW, буде цікаво знати, що команда планує відзняти у Франківську своє нове відео. 

1

Нагадаємо, нещодавно Apache CREW знялися в Карпатах у кліпі Джамали на пісню "1944", з якою співачка перемогла на Євробаченні. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: