fbpx

Два франківці викрали у калушанки золото та відразу віднесли у ломбард

Суспільство 12:59, 03.10, 2017

Вчора до чергової частини Калуського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що невідомі особи проникли до її квартири, звідки викрали золоті прикраси.

Правоохоронці за гарячими слідами встановили та затримали зловмисників. Ними виявились 42-річний мешканець Івано-Франківська, раніше судимий за вчинення розбою, та 34-річний франківець, судимий за вчинення майнових злочинів та за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків.

Як з’ясували правоохоронці, того дня зловмисники, пошкодивши серцевини замка, проникли в середину квартири потерпілої, звідки викрали дві золоті каблучки, після чого з місця події втекли. Потім відразу направилися здавати крадене у ломбард, де на одній з вулиць міста були викриті та затримані правоохоронцями в порядку ст. 208 КПК України.

Зараз вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Під час проведення обшуку в автомобілі підозрюваних виявлено та вилучено інструменти як знаряддя злочину та серцевину замка і телевізор – як речові докази. В ході проведених слідчих дій правоохоронці з’ясували, що телевізор того ж дня злодії таким же способом викрали із іншого помешкання калушан.

Наразі правоохоронці перевіряють зловмисників на причетність до вчинення серії аналогічних злочинів на території міста, а також області.

За фактами вказаних квартирних крадіжок відомості внесено до ЄРДР за ч. 3 ст. 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: