fbpx

Дві псевдоекстрасенски виманили у франківчанки золото та гроші

Суспільство 11:50, 16.05, 2016

Неприємна подія трапилася із 26-річною жителькою Івано-Франківська. Дві шахрайки, які представились екстрасенсами, під приводом погадати на руці і зняття порчі заволоділи золотими виробами дівчини та виманили 3150 гривень. Правоохоронці працюють над встановленням осіб та затриманням зловмисниць.

Як встановили поліцейські, у час скоєння злочину потерпіла перебувала на вулиці неподалік свого будинку, інформує СК ГУ  Національної поліції в Івано-Франківській області.

В обідню пору дня до неї підійшли дві жінки, які почали запевняти дівчину, що вони екстрасенси та можуть допомогти у знятті порчі. Зловмисниці розповіли потерпілій про те, що вона має проблеми і для того, щоб їх вирішити, потрібно гроші. Дівчина, довго не думаючи, віддала пройдисвіткам гроші та ювелірні вироби.

Після того як жінка усвідомила та зрозуміла, що її обшахрували, одразу ж звернулась до правоохоронців.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Наразі проводяться розшукові заходи для встановлення осіб, причетних до скоєння кримінального правопорушення.

Раніше КУРС писав, що на Прикарпатті поліція розшукує двох жінок, які, представившись екстрасенсами, та під приводом зняття порчі шахрайським способом заволоділи золотими та срібними виробами 19-річної калушанки.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: