fbpx

Двоє прикарпатських нардепів потрапили до топ-10 рейтингу ОПОРИ

Політика 13:50, 11.09, 2017

Народні депутати Анатолій Дирів та Юрій Соловей, обрані на мажоритарних округах в Івано-Франківській області, потрапили до топ-10 рейтингу народних депутатів за результатами моніторингу Громадянської мережі ОПОРА.

Сьогодні в Івано-Франківську Громадянська мережа ОПОРА презентувала результати моніторингу роботи 88 народних депутатів, обраних у мажоритарних округах.

Представники ОПОРИ моніторили діяльність депутатів у законотворчій активності та роботі на окрузі. За словами координатора Громадянської мережі ОПОРА в Івано-Франківській області Івана Маруняка, моніторинг діяльності депутатів-мажоритарників ОПОРА проводить уже третій рік.

Цього року для моніторингу вибрали найкращих депутатів першого і другого року моніторингу (Юрій Дерев'янко та Анатолій Дирів), депутата, якого моніторили всі три роки, – Юрій Соловей, та Віктора Шевченка – який вперше обраний народним депутатом. У загальному рейтингу Анатолій Дирів (Народний фронт) посів 6 місце. Юрій Соловей (БПП) – 8, Юрій Дерев'янко (позафракційний) – 38, Віктор Шевченко (позафракційний) – 52 місце.

"Намагаюся виконувати роботу добре. Тут є і спортивний інтерес, я завжди хочу бути найкращим, займати перші місця", – прокоментував свою позицію у рейтингу присутній на презентації Анатолій Дирів.

Він повідомив, що намагається зберігати баланс у роботі на окрузі і законотворчій діяльності та знає про всі проблеми на окрузі.

"Я особито приїжджаю на округ і наступного дня зранку об'їжджаю села. Знаю, де скільки асфальту закатали, де скільки цегли поставили".

Анатолій Дирів похвалився, що з початку року залучив на округ 65 мільйонів гривень.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: