fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Економіка
  • Директор "Івано-Франківськтеплокомуненерго": "Підприємство місяць-два пофункціонує – і робота буде паралізована"

Директор "Івано-Франківськтеплокомуненерго": "Підприємство місяць-два пофункціонує – і робота буде паралізована"

Економіка 09:37, 23.12, 2014

В. о. директора ДМП "Івано-Франківськтеплокомуненерго" Василь Рущак каже, що через зміни до законодавства робота підприємства може бути паралізована.

Зокрема, у вересні цього року Кабмін затвердив постанову "Про внесення змін до Порядку розподілу коштів, що надходять на поточні рахунки із спеціальним режимом використання для проведення розрахунків з гарантованим постачальником природного газу". Згідно з нею щомісяця з рахунків теплопостачальних організацій автоматично знімаються кошти для розрахунків за спожитий природний газ перед постачальником.

"Ми звернулися до Асоціації Укртеплокомуненерго, до обласного управління житлово-комунального господарства з проханням звернутися до Кабміну, Мінрегіонбуду, щоб внести зміни в цю постанову. Бо якщо так піде дальше, то підприємство місяць-два пофункціонує  і буде повністю паралізована робота. Не буде можливості ні виплатити заробітну плату, ні податки, ні купити пальне",  повідомив Рущак.

За його словами, у жовтні "Теплокомуненерго" спожило газу на 3,8 млн гривень, то, згідно з цією постановою, з рахунків підприємства зняли 4,5 млн гривень.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: