fbpx

Директори двох шкіл, які завтра мають звітувати на сесії, раптово захворіли

Суспільство 15:33, 19.06, 2017

Завтра Івано-Франківська міська рада має намір заслухати перші звіти керівників дитсадків та шкіл.

На сесії планують заслухати директорів "Школи-гімназії № 3", ЗОШ № 10, школи-садка І ступеня імені Софії Русової та ДНЗ № 6 "Колобок". Попередньо їхні звіти мали заслухати сьогодні члени міськвиконкому.

Однак директори "Школи-гімназії № 3" та Івано-Франківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 10 на виконком не прийшли.

Як повідомив директор департаменту освіти та науки Ігор Смаль, ці директори раптово злягли на лікарняне.

Виконком заслухав звіти Марії Ільків – директора школи-садка І ступеня імені Софії Русової та Фаїни Свірипи – керівника ДНЗ № 6 "Колобок".

Керівники цих закладів розповіли про наповненість груп, педагогічний склад та матеріально-технічну базу.

Серед проблемних питань Марія Ільків вказала створення на базі школи центру педагогічної спадщини Софії Русової; заміну ігрового обладнання дитячих майданчиків; капітальний ремонт фасаду; заміну асфальтованого покриття території закладу; придбання комп’ютерного класу; придбання обладнання для пральні та кухонного обладнання.

Фаїна Свірипа зазначила, що основною проблемою є переведення закладу з пічного опалення на автономне, а також заміна асфальтного покриття на бруківку.

Як писав КУРС, відповідно до  розпорядження міського голови на сесіях міськради депутати заслухають директорів шкіл та дитсадків, яким за 70 років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: