fbpx

Дитсадок на Пасічній відкриють до Дня міста

Суспільство 09:21, 22.03, 2016

Також завершується будівництво ДНЗ у селі Вовчинець Івано-Франківської міської ради.

Про ситуацію з будівництвом дитячих садочків в Івано-Франківську на щотижневій оперативній нараді у міського голови доповідав Володимир Ковальчук, начальник управління капітального будівництва міськвиконкому.

За його словами, на будівництво садочка у селі Микитинці Івано-Франківської міської ради передбачено з міського бюджету 1 млн гривень, ще стільки ж виділила сільська рада. За ці кошти будову накриють, вставлять вікна і двері. На будівництво у селі Крихівці міська влада виділила 1 млн, у сільраді передбачено 500 тис. гривень, які надійдуть протягом двох років. Там наразі завершується укладка другого поверху.

Щодо будівництва дитсадка на вулиці Хоткевича в обласному центрі 20 квітня відбудеться розкриття тендерних пропозицій. Проектна документація щодо дитсадка в Угорниках перебуває на коригуванні у "Діпромісті" – тендер на будівництво оголосять на початку квітня. У мікрорайоні Каскад завершується геодезична зйомка території під будівництво, роботи розпочнуться наступного року.

Дитсадок на вулиці Хіміків – Тролейбусній на стадії завершення  залишилося завершити благоустрій і укласти підлогу. Садок відкриють до Дня міста. Так само завершуються роботи щодо будівництва ДНЗ у селі Вовчинці – вже закуплені меблі, доробляється протипожежна сигналізація. Садок, розрахований на 190 дітей, відкриють до початку навчального року.

У селі Хриплин відбувається реконструкція старого приміщення сільради під садок. У міському бюджеті на це передбачено 1,5 млн гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: